İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Cemil Meriç Anadolu Lisesi

Cemil Meriç Anadolu Lisesi

Adres
BATTALGAZİ MAH. KAYAÖREN SK. NO 9 İÇ KAPI NO 1 CEMIL MERIC ANADOLU LISESI SULTANBEYLİ / İSTANBUL
Vizyon
Sultanbeyli Cemil Meriç Anadolu Lisesi; tüm paydaşlarının katılımıyla ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, üretken, katılımcı, paylaşımcı, duyarlı gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektedir.
Misyon
Biz Sultanbeyli Cemil Meriç Anadolu Lisesi olarak; 1739 sayılı Türk Milli Temel Kanunu çizgisinde, Milli ve Manevi değerlerle donanmış, üretken ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, ekip çalışmasına inanan, kendi yeteneklerini keşfeden, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08.00 SABAH GURUBU 13.00 ÖĞLEN GURUBU
İngilizce ve Almanca
Ulaşım
Sultanbeyli Devlet Hastanesine gelen İETT ve dolmuş hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.
Var
3 KM
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde bir çok dalda sportif aktiviteler yapılmaktadır.