İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Cemil Meriç Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Sultanbeyli Cemil Meriç Anadolu Lisesinin konferans salonunda düzenlenen 18 Mart 1915 tarihli Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünü ve  İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde 12 Mart 1921 tarihinde kabul edilişinin 103. yıldönümünü anma etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif ve İstiklal Şuuru konulu konferans gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması akabinde okulumuzdan bir öğrenci, açılış ve davet konuşmasını yaptı.

Ardından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Doktora öğrencisi Ahmet Muhammed Akyüz, bağımsızlığımızın bağlı olduğumuz değerler sayesinde mümkün olduğuna dikkat çekerek “Bağlılıkla Gelen Bağımsızlık” başlıklı konuşmasını sundu.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin de katılımıyla gerçekleşen program, okul müdürümüz Nihat Keskin’in kapanış konuşmasıyla sona erdi.

12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GEZİSİNDEN.

Ramazan Programımızdan küçük kareler..